Menü Bezárás

Adatvédelmi tájékoztató

A Karriero honlap látogatóinak személyes adatai két módon kerülhetnek rögzítésre a honlaphoz tartozó adatbázisban:

Bizonyos, a látogató által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel és a látogatott lappal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek a honlap megtekintése során.
Vannak olyan esetek – például a regisztráció, a hirdetésekre történő jelentkezések, üzenetek küldése –, amikor a látogató tudatosan ad meg adatokat magáról.

Honlapunkat az adatvédelmi irányelveknek és jogszabályi követelményeknek megfelelően szándékoztunk kialakítani. Törekedtünk és törekszünk arra, hogy a személyes adatok kezelése ne terjedjen túl a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértéken, továbbá – amennyiben a látogató hozzájárulására szükség van – az az ő és a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen. Amennyiben Ön ettől eltérő működésre utaló jelet tapasztal, kérjük, hogy haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknál, hogy a korrekciós intézkedéseket megtehessük.

Honlapunk látogatói adatainak felelős kezelője a Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány, 5711 Gyula, Külterület 4. Előfordul, hogy a honlapunkról kiindulva a látogató átlép egy másik honlapra, ilyen esetekben adatainak kezelése a továbbiakban már ott történik. A böngésző navigációs sávja mindig mutatja, hogy a képernyőn látható információ mely honlapról származik.

A Karriero való kapcsolatfelvételre ajánljuk az Ügyfélszolgálat menüpontban található címeket, telefonszámokat.

Ez a tájékoztató a kizárólag a Karriero.hu honlappal kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. A Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány más, a Karriero.hu honlappal nem összefüggő tevékenysége során is kapcsolatba kerül állampolgárokkal, ügyfelekkel, akiknek személyes adatait az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (általános adatvédelmi rendelet, GDPR), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a Körös-Maros Vidékfejlesztési és Ökogazdálkodási Alapítvány kuratóriumi elnöke által kiadott Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat szerint kezeli.

Ha további tájékoztatásra van szüksége adatainak kezeléséről, kérdezzen elektronikus levélben (admin@karriero.hu), telefonon (+36-66-639-632) vagy postai úton (5711 Gyula, Külterület 4.). Adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége: Ráki Zsolt projektmenedzser asszisztens.

hu_HUMagyar