Menü Bezárás

Lépésről lépésre a regisztrációtól az álláshirdetés feladásáig

1. Regisztráció

A felhasználói fiók előkészítéséhez szükséges egy előzetes regisztráció, melyet egy választott felhasználói név és jelszó, továbbá néhány adat megadásával tehet meg az alábbi menüpontban:

www.karriero.hu  –>BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ –> Munkáltatói regisztráció

2. Bejelentkezés

A továbbiakban a bejelentkezés a regisztráció során megadott felhasználói névvel és jelszóval az alábbi menüpontban történik:

www.karriero.hu –> BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ –> Bejelentkezés

A bejelentkezést követően nyitóképernyőn a Honlap összes hirdetése közül a legfrissebbek jelennek meg, de lehetőség van kategóriánként is keresni a hirdetések között az  Állásajánlatok menüpontban.

3. Cégadatok rögzítése

A cégük cégadatait, szöveges ismertetőjét, kapcsolattartási elérhetőségeit a Cégeim  menüpontban adhatja meg, illetve később meg is változtathatja a   (ceruza ) ikonra kattintva.
Ugyanebben a pontban lehet további cégek adatait rögzíteni a bejelentkezett felhasználóhoz, ha pl. másik telephelyre vonatkoznak a hirdetések, vagy valamelyik partnervállalkozás hirdetését rögzítenék.

Fontos!

  • Mindaddig nem lehetséges álláshirdetéseket rögzíteni, amíg nem rögzítette legalább 1 cég adatait!
  • Az új cégek adatai az adminisztrátor által ellenőrzésre és jóváhagyásra kerülnek. A jóváhagyás 1 munkanapon belül megtörténik. Ezt követően már korlátlan számú álláshirdetés rögzíthető.

4. Állásajánlatok rögzítése

Az +Új álláshirdetés készítése gombra kattintva hozhat létre illetve tehet közzé új álláshirdetést az űrlap értelemszerű kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A két dátum mező (Közzététel kezdő napja *  és  Közzététel utolsó napja *) kitöltésével adható meg, hogy mikor jelenjen meg a hirdetés, illetve hogy meddig legyen látható. Ezen később bármikor változtathatnak, azaz a hirdetés tetszőleges alkalommal meghosszabbítható vagy éppen lejárttá tehető. A lejárt hirdetéseket újra aktívvá lehet tenni, nem szükséges újra rögzíteni.

Nyitóképernyőre visszalépve az  Álláshirdetéseim menüpontban rögzíthetők és kérdezhetők le az Önök aktuális álláshirdetései (ha már korábban rögzített álláshirdetést). Az adott állás adatai alatt található   (ceruza ) ikonra kattintva változtatható a korábban rögzített hirdetés szövege, lejárata stb.

Az oldal magyar és román nyelven is működik. Ha kétnyelvű hirdetést szeretnének közzétenni, akkor a szöveges leíró részben a magyar és román szövegek rögzítésével tehetik meg.

hu_HUMagyar